G-Star Raw

3301 SLIM RL-REMOTE DENIM-MEDIUM AGED

De 3301 is een klassieke 5-pocket jeans en is het meest neutrale model in de collectie G-Star denims. Deze broek is gebaseerd op de stevige arbeidersbroek in het oude Amerika, die bekend stond om zijn “non-fit”, en hoort in elke garderobe. De naam is afgeleid van de stof- en kleurcode van de eerste raw denim die G-Star in 1996 introduceerde.
RED LISTING REMOTE DENIM
De 3301 SLIM RED LISTING is gemaakt van 13 oz selvedge denim, dat langzaam is geweven op traditionele weefgetouwen met een schietspoel. 13 oz selvedge denim
Materiaal: 100% katoen
Met een medium-aged uitstraling, die de basistint van het denim benadrukt met opvallende verweerde plekken.

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Normale prijs: € 219,95

SALE € 49,00

G-Star Raw

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

‘Just the product’, dat is sinds de oprichting in 1989 de filosofie van G-Star. Innovatief, nooit de menigte volgend maar constant op zoek naar onverwachte combinaties. G-Star is altijd bezig met innovatie en gefascineerd door de ongekende mogelijkheden van denim. Zo verleggen de ontwerpers voortdurend de grenzen van het ontwerpen met denim en creëren ze producten voor ongebruikelijke voorwerpen. Zo blijven ze zichzelf voortdurend ontwikkelen en vervaardigen kunstwerken. G-Star vindt inspiratie in industrieel ontwerp en ontdekt daarbij nieuwe concepten die vervolgens worden verwerkt in G-Star collecties voor de moderne mens. De passie voor Denim start met de creatie van de stof en doorloopt het hele ontwerpproces om uiteindelijk te eindigen bij levering van het eindproduct aan de winkels. G-Star wil stereotypes doorbreken en de wereld van denim opnieuw vormgeven zonder dat de 'Just the Product' filosofie uit het oog wordt verloren. 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00006482
Model slim
Merk G-Star Raw
kleur leverancier 071
Hoofdgroep Jeans

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.