Garage

0301-400 R-NECK SEMIBODYFIT

-

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 17,95
    marine
Garage

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

Perfecte kwaliteits-basics. Die vind je bij Garage. Het Amsterdamse label richt zich op de modebewuste dames en heren die graag strakke stijlvolle onderkleding dragen. Shirts, singlets en longsleeves, Garage heeft ze allemaal in haar collectie. Simpel, maar toch stijlvol en kwalitatief sterk. Daarnaast misstaat een mooi Garage T-shirt zeker niet op een stoere jeans. Door de jarenlange ervaring die Garage heeft, is de pasvorm van de basics altijd perfect. 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00011186
Model km r-hals
Merk Garage
kleur leverancier 0301-400/navy
Hoofdgroep Basic t-shirts

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.