G-Star Raw

5620 3D REGULAR

-

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 159,95
    geel

* Verplichte velden

G-Star Raw

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

‘Just the product’, dat is sinds de oprichting in 1989 de filosofie van G-Star. Innovatief, nooit de menigte volgend maar constant op zoek naar onverwachte combinaties. G-Star is altijd bezig met innovatie en gefascineerd door de ongekende mogelijkheden van denim. Zo verleggen de ontwerpers voortdurend de grenzen van het ontwerpen met denim en creëren ze producten voor ongebruikelijke voorwerpen. Zo blijven ze zichzelf voortdurend ontwikkelen en vervaardigen kunstwerken. G-Star vindt inspiratie in industrieel ontwerp en ontdekt daarbij nieuwe concepten die vervolgens worden verwerkt in G-Star collecties voor de moderne mens. De passie voor Denim start met de creatie van de stof en doorloopt het hele ontwerpproces om uiteindelijk te eindigen bij levering van het eindproduct aan de winkels. G-Star wil stereotypes doorbreken en de wereld van denim opnieuw vormgeven zonder dat de 'Just the Product' filosofie uit het oog wordt verloren. 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00025570
Model straight fit
Merk G-Star Raw
kleur leverancier D23699-d491-g550
Hoofdgroep Broeken

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.