Denham

ADDISON OVERSHIRT SD

-

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 149,95
    groen
Denham

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

‘The jeanmaker’. Zo kun je Jason Denham, de gelijknamige oprichter van het merk wel noemen. Spijkerbroeken zijn namelijk echt zijn passie. Jason Denham is namelijk een vintage-verzamelaar in hart en nieren, en juist dat is wat het merk zo krachtig maakt. Wat hij zoal verzamelt? Alles wat zijn (indigo)blauwe bloed sneller doet stromen. Knopen, stoffen, vintage stukken opgeduikeld bij verscheidene rommelmarkten, maar vooral jeans. Zijn pronkstukken zijn de eerste tas die Louis Vuitton heeft uitgebracht en de schaar van Andy Warhol die model heeft gestaan voor het logo van Denham. De verzameling van denimiconen levert voor Denham een bibliotheek aan inspiratie op die wordt gebruikt voor materiaal- en vormenonderzoek, ontwerp en ontwikkeling. Door de klassiekers te bestuderen, analyseren en ervan te leren komen de ontwerpers tot nieuwe inzichten en innovatieve ontwerpen. Elk item in de bibliotheek vertelt een verhaal en elk stuk kan een uitgangspunt voor een Denham-collectie zijn. Deze prachtige verhalen zijn verwerkt in een prachtig koffietafelboek en online Denham-bibliotheek, want volgens Jason is het succes van het merk nog altijd het overbrengen van passie en kennis, in vorm, materiaal en gevoel. ‘Storytelling’ tot in de puntjes uitgewerkt.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00024894
Model Lm-overshirt
Merk Denham
kleur leverancier 02-23-08-40-040 13-black forest green
Hoofdgroep Overshirt

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.