BETALEN

Rambam online laat de betalingsafhandeling van bestellingen over aan onze betalingsprovider Ogone. Ogone is een innovatieve, internationaal opererende aanbieder van betaaloplossingen voor bedrijven en organisaties die diensten en producten op afstand verkopen.

De betaaloplossingen van Ogone waarborgen dat een betaling veilig, snel en correct online wordt verwerkt, vanaf het moment dat een klant de bestelling wil betalen tot het moment dat het geld wordt bijgeschreven op de rekening van de webwinkelier en de transactie correct wordt verwerkt in de financiële administratie. Dit maakt Ogone een cruciale schakel in het proces van online bestelling tot online betaling bij Rambam online. Ogone doet de verwerking van al onze betaalmogelijkheden en heeft hiervoor direct contact met alle aangesloten financiële instellingen.

Betaalmogelijkheden

Bij Rambam online gaat kopen en betalen veilig en snel. Het betaalproces is volledig geautomatiseerd en de controle op betaling gebeurt door Ogone. Dit betekent dat je betalinggevens nooit aan Rambam doorgeeft maar aan de beveiligde en gecertificeerde betaalomgeving van Ogone. De gegevens zijn volledig afgeschermd en kunnen ook niet door Rambam worden gelezen of anderzins worden achterhaald. Wij bieden de volgende betaalmogelijkheden aan:

* iDEAL
* Visa
* Mastercard
* Maestro