Black and Gold

BLANDUSTI

-

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 49,95
Black and Gold

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

Waarom hebben we Mexicaanse suiker schedels op onze kleding? Waar begint het verhaal van ons merk? Het begon in 2015 met de samenwerking van Maxim Sion en Nicolas Maes. tijdens hun reizen in Latijns-Amerika kwamen ze aan in Mexico. Hier waren ze getuige van de mysterieuze traditie van 'Dia de los Muertos". Deze feestdag wordt gevierd door zich te verkleden als skeletten en on-dode wezens, ter ere van de doden. De Mexicaanse suiker schedels zouden voor onze beide oprichters een symbool worden van energie, passie en uitbundigheid. Hierdoor voelden ze zich geïnspireerd om een merk kleding en accessoires te bedenken waarbij de suiker schedel een sleutelelement zou zijn.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00020598
Model km r-hals
Merk Black and Gold
kleur leverancier white
Hoofdgroep T-shirts en tops

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.