Diesel

D-STRUKT-P 009NS

-

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 174,95
Diesel

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

‘For Succesful living’. Het Italiaanse modemerk Diesel is geen gewoon merk, het is een manier van leven. Diesel is een trendsetter in merkbeleving. Het Italiaans denim jeans & lifestyle merk, werd in 1978 opgericht door designer Renzo Rosso. Diesel heeft zijn naam dubbel en dwars verdiend in de modewereld. Als brandstof drijft hij met zijn originele kleding de modewereld aan. De producten van Diesel zijn niet trendvolgend, maar trend zettend en innovatief.

 

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00019573
Model slim
Merk Diesel
kleur leverancier 01
Hoofdgroep Jeans

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.