Minimum

VITTO 9182

-

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 119,95
1/607 VOLGENDE
Minimum

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

Wat begon als een zelfstandige winkel in Aarhus, Denemarken 1997, is sindsdien uitgegroeid tot een internationaal modemerk. Minimum is het resultaat van een gedeelde wens om kleding te ontwerpen die toegangkelijk en toch modieus is met een scherp oog voor detail, kwaliteit en pasvorm.

We zijn nog steed een trots en onafhangkelijk bedrijf met aan het hoofd onze oprichter en eigenaar Peder Tang. Terwijl we ernaar streven onze internationale kijk te behouden en onze ambities voortdurend te verhogen, zijn we er trots op dat we stevig verankerd blijven in de grond en in onze geboortestad Aarhus.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00020937
Model lm kraag
Merk Minimum
kleur leverancier 1107 seneca rock
Hoofdgroep Blouses en shirts

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.