Woodbird

JOON FLOW TEE

-

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

€ 39,95
Woodbird

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

Woodbird is opgericht in 2010 met een visie op het herinterpreteren van klassieke stijlen door Deense esthetiek te combineren met scandinavisch vakmanschap.

We volgen geen trendvoorspellingen die door verschillende media worden gedicteerd. In plaats daarvan richten we ons op het maken van mode en kiezen we de beste trends in een universum vol gevoelens en instincten. We dicteren niet. Wij inspireren en vervullen gewenste trends voor mensen, maar met een twist- een twist van inspiratie van over de hele wereld. Het resultaat zijn essentials in de garderobe van elke man.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00021655
Model km r-hals
Merk Woodbird
kleur leverancier Ecru 2216-413
Hoofdgroep T-shirts en tops

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.