Levi's ®

501-CROP BLACK HEART

De pasvorm:

- High-rise
- aansluitend op de heupen en dijen
- straight leg
- High rise
- Straight pijpen

Samenstelling en verzorging:

- 97% katoen, 2% polyester, 1% elastaan
- Knoopsluiting

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 109,95
    black

* Verplichte velden

Levi's ®

Gratis verzenden of afhalen in winkel *

Advies nodig? 040-2448936 
Bereikbaar tijdens openingstijden 

14 dagen retourrecht.

Vóór 15.00uur besteld vandaag verzonden

 

Merkomschrijving

‘Levi’s: gemaakt voor het leven’. De klinknagel van Levi’s is de standaard geworden voor kwaliteitsdesign over de hele wereld. Het begon allemaal met twee Amerikaanse ondernemers die tijdens de Goudkoorts besloten te gaan samenwerken. Toen Levi Strauss in 1873 samen met anderen de blauwe jean uitvond met de bekende klinknagels, kon hij niet vermoeden dat hij een wereldwijd merk gemaakt had. Ondanks deze gigantische groei is Levi's altijd trouw gebleven aan de oorspronkelijke gedachte: kleding met een originele uitstraling en van ongeëvenaarde kwaliteit leveren. En zo is Levi’s anno nu nog steeds de grootste denimbrand ter wereld.

Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 00017361
Model straight
Merk Levi's ®
kleur leverancier 36200-0085
Hoofdgroep Jeans

Bezorgen

 

Bij Rambam online betaal je binnen Nederland geen verzendkosten wanneer je tenminste 1 artikel van de nieuwe collectie besteld. Koop je enkel sale- en/of outlet-artikelen, dan vragen wij 4,95 euro voor de verzending.

Voor verzending naar België/Duitsland bedragen de kosten 4,95 euro. Voor enkel sale- en/of outlet-artikelen zijn de kosten 9,95 euro.

Wanneer je je bestelling plaatst op werkdagen voor 15.00 uur verzenden we je pakketje nog dezelfde dag. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, worden op maandag bij PostNL aangeboden.