RUILEN / RETOUREN

Voordat we je artikelen verzenden, worden deze gecontroleerd op beschadigingen en onvolledigheid, ze worden dus alleen verzonden wanneer ze 100% in orde zijn.
Het kan voorkomen dat een product niet geheel voldoet aan je verwachtingen of dat de maat niet goed is. Daarom heb je het recht een artikel binnen 14 dagen na aflevering te ruilen of te retourneren. Dit is mogelijk via ons retouradres, of in onze winkel in Eindhoven

De retourzending dient aan de volgende punten te voldoen:

* Een volledig ingevuld retourformulier moet bijgesloten zijn (deze ontvang je bij je bestelling)
* Het artikel is compleet, niet gebruikt, of beschadigd (passen mag wel)
* De originele kaartjes en labels zijn nog bevestigd aan het artikel
* De artikelen moeten in de originele verpakking zitten                                                                                                           
* Het artikel is niet gewassen of gedragen

Wanneer u de volledige order (alle bestelde artikelen) retourneert, krijgt u naast het aankoopbedrag ook de verzendkosten, indien u deze heeft betaald voor het opsturen, terugbetaald. Echter de retourkosten zijn altijd voor eigen rekening en niet voor Rambam Online. Als u een deel van de bestelling retourneert krijgt u de verzendkosten niet terugbetaald. Omdat de verzendkosten altijd gelijk zijn, ongeacht het aantal artikelen dat u bestelt, blijven die ook gelijk wanneer u slechts een deel van de bestelling retourneert.

Underwear mag helaas niet geruild worden.  

Wil je het artikel ruilen voor een andere maat of ander artikel? Neem eerst even contact op met onze klantenservice in verband met de beschikbaarheid van het artikel.

De kosten voor een retourzending zijn voor eigen rekening. Een pakketzegel van PostNL kost 6,95 euro. In het geval van een verkeerd geleverd artikel of mankement, nemen wij de retourkosten voor onze rekening. Is dit het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, samen met het ingevulde retourformulier, in een deugdelijke verpakking naar:

Rambam Online
t.a.v. retouren webshop
Rechtestraat 69
5611 GN Eindhoven

Je kunt je bestelling ook retourneren in onze winkel in Eindhoven. Neem in dat geval ook het ingevulde retourformulier mee. De openingstijden van onze winkel vind je hier. Het retourbedrag zal zo snel mogelijk terug worden gestort op je bankrekening. Het is niet mogelijk om het bedrag cash terug te geven.